30.09.2015.
Dvadeset clanova GSS Banja Luka je u toku dana i dijela noci pretrazivalo interesne tacke u okolini Banjaluke, a koje su povezane sa nestalom osobom ali prvi dan potrage nije urodio plodom niti pronalaskom tragova, te istu nastavljamo sutra. Nestala Ljubica Udovicic je u toku proteklih dana navodno videna u blizini nekoliko autobuskih stajalista i samih autobusa unutar linija gradskog saobracaja.

Porodica nestale Ljubica Udovicic (54) iz Banjaluke je zatrazila pomoc Gorske sluzbe spasavanja u potrazi, te su clanovi GSSBL stavljeni u pripravnost. U toku je analiza prikupljenih podataka nakon cega cemo krenuti u potragu, a ocekujemo prikljucenje ostalih raspolozivih spasilaca u toku dana. Ljubica je nestala je u nedjelju 27. septembra, a porodica moli sve one koji su je vidjeli ili imaju bilo kakvu informaciju o njoj, da se jave ili o tome obavijeste najblizu policijsku stanicu na broj telefona 122 ili 066/317-666.

Poslednji put je videna danas oko 09:00h na kruznom toku ispod Lausa, prema raskrsnici “Nula”. Na sebi je imala crno bijelu tuniku bez torbu i crne hlace.

Zbog angazmana svih raspolozivih clanova, otkazuje se vecerasnji termin nastave iz kartografije i orjentacije u sklopu Osnovnog kursa. O ponovnom terminu odrzavanja, svi clanovi ce biti obavjesteni naknadno.